Σχετικά με εμάς

Στο Minya.gr θα βρεις κινητά, tablets, θήκες και αξεσουάρ, Smart TV boxes, Android media players και mini υπολογιστές, drones, IP και Action κάμερες, άμεσα διαθέσιμα προς παράδοση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η ομάδα μας διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και την κατάλληλη τεχνογνωσία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει αναπτύξει άμεσες σχέσεις και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο.

Με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία διαρκώς αναζητούμε, δοκιμάζουμε και αξιολογούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα τεχνολογίας στη διεθνή αγορά. Τα προϊόντα που τελικώς επιλέγουμε και εισάγουμε στη χώρα μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και φέρουν όλες εκείνες τις ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που επιβάλλει τόσο η Ελληνική όσο και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Minya.gr διατηρεί απόθεμα σε γνήσια ανταλλακτικά για κάθε προϊόν που διατίθεται μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας και διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για την κάλυψη της εγγύησης του κατασκευαστή και του after sales support χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Το Minya.gr είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και μεταπωλητής στην Ελλάδα των εταιριών
Ulefone, iNew, THLDoogee, SJCAM.