Measy A2W Miracast Dongle
  • Measy A2W Miracast Dongle
  • Measy A2W Miracast Dongle
  • Measy A2W Miracast Dongle

Measy A2W Miracast Dongle

Measy A2W Miracast αντάπτορας αναμετάδοσης εικόνας μέσω Wi-Fi στην TV. Υποστηρίζει Chromecast, DLAN, Air Play, Plug and Play, HDMI Σύνδεση
Κατασκευαστής: Measy / Κωδ. Προϊόντος: M021 Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
Tabs

Όλα Ασύρματα

Το Α2W είναι ένα μικρό σε μέγεθος HDMI Stick, το όποιο είναι συμβατό με iOS, Android, Windows 8, OSX λειτουργικά και σου επιτρέπει την ασύρματη προβολή του Smartphone, Tablet ή Laptop σου στην τηλεόραση.

Λειτουργία EZAir

Η λειτουργία EZAir είναι παρόμοια με τη γνωστή λειτουργία Airplay της Apple, όπου έχεις τη δυνατότητα να προβάλεις ταινίες, φωτογραφίες και μουσική από τις iOS συσκευές σου στην τηλεόραση.

Minya.gr - Measy A2W Miracast Dongle

Λειτουργία EZCast

Η λειτουργία EZCast σου επιτρέπει να προβάλεις και να αναπαράγεις όλα τα multimedia αρχεία από τον υπολογιστή σου μέσω Wi-Fi. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να προβάλεις τα περιεχόμενα του περιηγητή Google Chrome στην τηλεόρασή σου.

Συμβατές συσκευές

Η λειτουργία Miracast είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που διαθέτουν πιστοποιητικό HCCP TX/RX. Για Android Smartphones και Tablets, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει τουλάχιστον Android 4.2 Jelly Bean έκδοση.

Λειτουργία Miracast

Η λειτουργία Miracast σου επιτρέπει να καθρεφτίσεις την εικόνα από το Smartphone και το tablet σου στην τηλεόραση. Στην περίπτωση που παίζεις κάποιο παιχνίδι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Tablet ή το Smartphone σου για χειριστήριο.

Minya.gr - Measy A2W Miracast Dongle

Minya.gr - Measy A2W Miracast Dongle

Minya.gr - Measy A2W Miracast Dongle

  • Measy A2W Dongle
  • USB Καλώδιο Φόρτισης
  • Εγχειρίδιο Χρήσης

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:

Η Κριτική σας:

Βαθμολογία: Κακή Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

Tags: Measy, A2W, Miracast, Dongle, Measy A2W, Miracast Dongle
Θέλεις προσφορές και νέα;